Mi, akik otthon űzzük az ipart kismamaként, többnyire tűzhely mellé kényszerülünk legalább egyszer napjában, ha másért nem, hát hogy a legkissebbnek ehető, egyben tápláló falatokat…
Az érkező vendégségre már biztos voltam benne, hogy spárgát csinálok levesnek, méghozzá távol-keletiesen. De folytatásnak a rizottóra volt ráállva az agyam. Mégsem csinálhatok egy…
Összehozni jó társaságot, jó ízeket midenkor egy felemlő élényt nyújt. Mostanában sikerült mindegyik. A külföldről hazalátogató, egymást nem ismerő régi magyar barátnők és…
A legkisebb gyermek szava arra, hogy ebéd és hogy az övé, az az, hogy "ebém". Mivel mindent, írd és mondd: mindent megeszik, bártran állok neki a legdurvább kreációknak. De mint tudjuk, addig jár a korsó…
4 napnyi evés-ivás, többszáz fotó, összesen hatszámjegyes kóstolás végszámla a csapatunknak, majd 2 teljes nap utómunka a képekkel, szövegekkel - ez volt az idei Gourmet Fesztivál.
A Sziget Kft. 3…
Nulla időm van, a kényszer pedig nagy úr. Így rátaláltam az elfoglalt és/vagy főzni nem igazán szerető/tudó, ámde igényes, egészségtudatos anyukák megmentőjére. Későn hazaesve a…
Elnézést a szóviccért; már '95-ben is kínos volt, tudom. De remekül kifejezi az alábbi fúziós bodzaszörp lényegét: egyszerre vidéki nagymamás és picit újragondolt, citrom helyett…
Ahogy az angol hívja a medvehagymát. Pár hétig tart a szezonja, de szerencsére olyannyira bekerült a köztudatba, hogy mindenhol kapható. Kicsit ugyan már túlszaladtunk rajta idén, itt-ott azért még…