Segal Viktor, a nemzetközi hírű szakács, a mai magyar csúcsgasztronómia egyik kiemelkedő alakja, a fúziós konyha királya... ahogy a szakmában, és azon kívül emlegetik. Az eddigi pályája…
Gasztrodilis legyen a talpán, aki talál valami értékelhető gyorséttermet az Operettszínház környékén. Egyről tudok: az Arriba, de azt már egy kicsit unom, ráadásul nem is túl olcsó. A kínai…
No, meg Márbejjjjjjjja, Majjjjjjjorka, páéjjjjjjjjjá... a fonetikusan olvasott Tortilla, Marbella, Mallorca és paella helyett. Merthogy a spanyolban a két L betű ejtési módja: J. Ez még jól jöhet, ahogy ez a gyors recept is,…
Nagyon szeretem a Közel- és Távol-Kelet ízeit. Tradicionális magyar konyhát képviselő háztartsában élő vidéki lányként nem értek el hozzám korán ezek az ízek. Azonban mikor Budapestre…
Bizonyára minden rendszeres Olvasónak feltűnt, hogy az utóbbi időben alig lehet Ádám tollából fellelni friss recepteket. A helyzet az, hogy bloggertársamat mostanában teljesen betemette a munka, így muszáj lesz őt…
Nem, most nem a klasszikus Walt Disney dalmatáit idézem meg. Ez a mostani bejegyzésem sorszáma, amivel jómagam beléptem a második százba. Jó érzés, hogy fél év alatt sikerült annyi tartalommal…
Honnan lehet tudni, hogy egy gyereknek gasztromán az anyja? Többek között onnan, hogy amikor egy kompletten átaludt másfél órás autóút után a Manó álmosan nyitogatja a szemét, még csak a…