Ha szombat, akkor irány a biopiac. Erre 3 éve szoktam rá, amikor a kislányomat el kellett kezdeni hozzátáplálni. Nagyon nehezen akarta elfogadni az első almapépfalatokat, úgyhogy felhívtam a 40 éve…
Jó kenyérhez jutni ma már könnyű, egyre több tisztességes pékséget találni az egész országban, ahol adalékanyagok nélkül, a hozzávalókat nem kispórolva, többnyire klasszikus…
Igazából ezt a receptet, pláne, mivel egy laza kis salátaköretről beszélünk, az előző főételbejegyzés "follow up"-jaként illene posztolnom (gyööööönyörű magyar mondat volt - hajrá,…
Pláne ilyen hidegben! Ilyenkor az ember csak arra vágyik, hogy valami feltüzelje belülről, ha már kívülről borzong a szűnni nem akaró tizenfokos szélben. Friss szerelmeseknek innen szükségtelen tovább olvasni - ők…
CHILIS-GYÖMBÉRES PÁROLT HALGOMBÓCOK HÁZI ZÖLDKORIANDERES MAJONÉZZEL
Van egy könyvem... Egy???!!! 180!!! De "A" könyv, amit én eddig nemes egyszerűséggel csak PVC-nek hívtam (Practically Vegetarian Cookbook a…
Mert hogy borúból most bőven kijut nekünk, ha kinézünk az ablakon. Ilyen drámai időjárási viszonyok mellett az ember nem igazán kívánkozik ki a négy fal közül - a kezét, lábát és a…
Ezt a bejegyzést nem tudtam nem ezzel a képpel indítani, annyira él még bennem a hatás - elsősorban a látványé (az ízt már jól ismerem). Az összes sütim közül ez a lányom kedvence, mert…