SPOOON 1-2-3

Dorci

2011. október 02. - Bezzegh Éva

Kedves Olvasóink!

Mint azt már korábban beharangoztuk, ezév október 1-jével a Spooon háza táján változások állnak be.

Reméljük, az elmúlt másfél évben az eddigi felállásban is tudtunk Nektek sok hasznos recepttel, humoros vagy épp elgondolkodtató írással, érdekes információval szolgálni az általunk képviselt gasztronómia világából. Mostantól ezeket a recepteket, gondolatokat, írásokat és információkat nem egy, hanem két blogon is követhetitek. Igen, hírünk van: mi is osztódással szaporodunk!

Dorci hosszas keresés után végre megtalálta a helyét a jogi világ útvesztőiben, és megvetette a lábát az eredeti pályáján. Aggodalomra azonban semmi ok: természetesen az Általa olyan magas szinten művelt hobbiszakács-tevékenységével sem hagy fel mindannyiunk legnagyobb örömére. A konyhai képességei terén meglévő hihetetlen kreatív ambícióinak azonban egy saját blogon fog ezek után teret adni. Egy általunk nagyra tartott, tehetséges gasztronómus és ügyes fotós lévén nincs kétségünk affelől, hogy a majdani oldala is legalább olyan sikeresen fog működni, mint amilyen sikerre a Spooont vitte velünk azzal a hozzáadott értékkel, amit az elmúlt másfél éves közös munka során képviselt.

Kedves Dorci!

Köszönjük Neked az eddigieket - számos emlékezetes közös pillanattal és hasznos tapasztalattal lettünk gazdagabbak az elmúlt időszakban! Kívánjuk, hogy az induló saját blogodban sok örömed leld, és övezze siker az ott befektetett munkádat! 

Dorci eddig a Spooonon megjelent posztjait a friss bejegyzésekkel együtt hamarosan az új oldalán olvashatjátok.

Addig is főzzetek sokat, és olvassátok továbbra is lelkesen a Spooont!

Ádám és Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr2118090596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Detti 2011.10.04. 06:31:22

Ádám és Éva :D paradicsomi állapotok :D

Spooon 1...2...3! 2011.10.04. 09:29:24

Lehet, hogy át kéne nevezni magunkat KUPÁ-ra (Kulináris Paradicsom)? :D
süti beállítások módosítása