SPOOON 1-2-3

Kenni, vagy nem kenni...?

2015. január 30. - Bezzegh Éva

Ez itt a kérdés. Elkenni? Bekenni. Felkenni? Lekenni. Kikenni... Átkenni... De leginkább megkenni. Mert kenni jó. Mikor mire. Reggelire, saláta mellé gyors ebédnek, vacsora gyanánt, bor kísérőjeként, pikniken, vendégségben, magányban, akárhogy. 

SZÁRÍTOTT PARADICSOMOS FÜSTÖLT PISZTRÁNGKRÉM

hozzávalók

1 tálca melegen füstölt pisztráng

1 doboz natúr sajtkrém

1 doboz natúr joghurt

1/2 citrom leve és héja

10db olajban eltett szárított paradicsom

2 gerezd zúzott fokhagyma

igény szerint snidling

A szárított paradicsomot aprítom, a halat villával összetöröm, és az összes többi hozzávalóval együttegész egyszerűen elkeverem. Kínálhatom mátogatósként zöldséghasábokkal, kenhetem kenyérre, vagy két kanál segítségével formázhatok galuskákat belőle és tehetem egy nagy halom zöldsalátára. Mindenhogy isteni lesz.

Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr1618090456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsa 2015.02.07. 17:06:40

Szia:) Ez nagyon jól hangzik, de hol tudok melegen füstölt pisztrángot kapni ? :D Vagy csak vegyem meg a pisztrángot és füstöljem ? :O de.. hogy tudok füstölni? :O Öhm. Lehet csak nekem nem egyértelmű, de szerintem nagyon fincsi lehet ez a krém és szívesen elkészíteném, csak nem akarom elrontani :D Köszi :)

Spooon 1...2...3! 2015.02.11. 11:17:59

Szia Ancsa! Melegen füstölt pisztrángot a Sparban, a Culinarisban biztos lehet kapni, de emlékeim szerint az Auchan polcain is megtalálható. Éva
süti beállítások módosítása