SPOOON 1-2-3

Gabim

2014. március 10. - Bezzegh Éva

Különleges egy firma. Nem kicsit habókos, mindig tartogat meglepetéseket a környezete és a maga számára is. Van, hogy rommá tört autóval érkezik, vagy épp lángra lobbantja a bérelt ház kerítését, lekési idefelé a gépet, vagy jobb esetben lobogó hajjal érkezünk a reptérre, hogy egyáltalán hazaérjen - váratlan eseményekből körülötte sosincs hiány. Már húsz éve is kalandokkal teli volt a vele való barátkozás. De okozhat bármekkora kalamajkát, várhat bár óriás felfordulással, épp szétesve vagy jó passzban, én szívből szeretem, mert végtelen kedvessége, odaadása, toleranciája az évtizedek alatt meggyőzött arról, hogy milyen jó barát. Sokat tanulok tőle etéren. Is. Ezt a reggeli receptet a nemrégiben náluk tett stuttgarti látogatás során mutatta: az építkezési romok tetején ülve kortyolgattuk szeretetben, barátságban, és mint mindenből, persze ebből a helyzetből is viccet csináltunk, olyan magunk fajta élcelődőset. ...Az én gyönyörű Gabimmal. <3

KAKAÓS AVOKÁDÓ-BANÁN TURMIX KESUDIÓVAL ÉS SÓS PISZTÁCIÁVAL

hozzávalók

1 banán

1 avokádó

5dkg kesudió és sós pisztácia vegyesen

5dl zabtej/mandulatej

2ek méz

1ek natúr kakaópor

A banánt, avokádót, pisztáciát megpucolom, és a többi hozzávalóval együtt egy robot- vagy turmixgépben pár perces turmixolással krémes, habos állagú shake-ké dolgozom össze. Igazi kalória- és vitamindús reggeli. Nem is kell más egy jó napindításhoz. A gyerekek (is) imádni fogják!

Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr9318090366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása