SPOOON 1-2-3

Hispán

2013. december 30. - Bezzegh Éva

...Mexikói menübe illesztve egy spanyol fogás karib áthallással. Mindez egy álmatlanul átvergődött hétköznap éjszaka eredményeképpen hajnali ötkor kipattanólag. Ha másért nem, ezért érdemes volt fent maradni, mert ez a fogás nagyon is kellett a korábban említett mexikói karácsony menüsorba.

ANANÁSZ GAZPACHO

hozzávalók

1 nagy ananász

3 újhagyma

3dl hideg víz

1 csomag korianderzöld

1 nagy chili (elhagyható)

2 lime leve

1ek méz

1/2tk

frissen őrölt bors

2ek olívaolaj

Az ananászt és a hagymát megtisztítom, a chilit megmosom, kimagozom, kierezem, mindent feldarabolok, beledobom egy turmixgépbe a többi hozzávalóval együtt, és lepürésítem. Jégbe hűtve kínálom.

Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr1818090276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása