SPOOON 1-2-3

Vessetek meg!

2013. július 04. - Bezzegh Éva

Referencia itt. Meg lehet kövezni. De ha egyszer olyan gyors, olyan egyszerű és olyan baromi finom! Ádámnak ajánlom... könnyes szemmel. :D :D :D

ÉDESKÖMÉNYES BUSA-CEVICHE

hozzávalók

1 kb. 20dkg-s busaszelet (vagy bármilyen más friss hazai halfilé)

1 közepes retek

1 lilahagyma

1/4 kígyóuborka

1/4 édeskömény + édesköménykapor

1 csomag kapor

1 1/2 citrom leve és 1/2 citrom héja

4ek olívaolaj

1tk  

frissen őrölt bors

tálaláshoz salátalevelek és tökmagolaj esetleg valamilyen kréker

A halat szükség szerint megtisztítom, apró kockákra vágom, egy keverőtálba teszem, megöntözöm a citrom levével, és félreteszem. Amíg a citromsavban a halhús "megfő", kifehéredik, addig a többi hozzávalót is felaprítom, a citromos hallal és az olajjal valamint a sóval, borssal, reszelt citromhéjjal összekeverem, és 10 percig lefedve a hűtőben hagyom az ízeket összetalálkozni. Salátaágyon tálalom tökmagolajjal körbelocsolva.

Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr9718090202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása