SPOOON 1-2-3

Sülve-főve

2015. november 16. - Bezzegh Éva

A cékla minden formában és mennyiségben jöhet. Ez, ha a "cékla" címkére kattintotok, egyértelművé is válik, hisz ezzel a recepttel együtt 27 ötletet adtunk már itt, a blogon, hogy mi mindent érdemes ebből a vibráló színű, földes ízű, mégis sokoldalú vitaminbombából készíteni. Arról nem is beszélve, hogy filléres termény. Kicsi fantáziával viszont csodát lehet belőle alkotni nyersen, sülve, főve...

CÉKLÁS OLÍVÁS FETAKRÉM


A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr2418090634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása