SPOOON 1-2-3

Maradék mexikói

2012. október 30. - Bezzegh Éva

A múltkori burritóhoz készült tortillából maradt néhány, kidobni persze nem akartam, legyen belőle quesadilla. Ennek az ételnek a neve a spanyol queso (sajt) és tortilla (süteményecske) szavak összevonásából született; félbehajtott, vagy két egész tortillalap összesütve sajttal és más töltelékekkel. Nagyon egyszerű, szabadon variálható étel. Én most camembert-t és prosciuttót használtam.

QUESADILLA camembert-rel és prosciuttóval

kell hozzá

tortillalapok (recept itt, de jó a konyhakész is)

egy korong camembert

néhány szelet prosciutto crudo

egy csokor petrezselyemzöld

A tortillalapokat töltsd meg vékonyan sajtszeletekkel, tépkedett sonkával és petrezselyemmel. Száraz serpenyőben vagy vaslapon süsd mindkét oldalát 1-2 percig. Petrezselymes telfölbe mártogasd.

Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://spooon123.blog.hu/api/trackback/id/tr7118089968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása